1. Nick: Elsa_346
2. Imię: Agata
3. Wiek: 10
4. Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Agata i w tym roku skończę 11 lat. Jestem ogarnięta i mam dobry humor. Moją pasją jest śpiew taniec i opiekowanie się zwierzętami.
5. Dlaczego Ty? (kilka argumentów): 1. Jestem ogarnięta. 2. Zawsze chciałam pracować jako lekarz, ale nigdy mi się to nie udało. Mam nadzieję, że ta praca chociaż przybliży moje kontakty z lekarzami. 3. Mam dobry humor i świetną ortografię.
6. Twoje wady i zalety:
Zalety:
-Jestem ogarnięta
-Jestem sympatyczna
-Szybko uczę się nowych rzeczy
Wady:
-Bardzo szybko można mnie wkurzyć
7. Czy zapoznałeś się z wymaganiami? (TAK/NIE): Tak
8. Czy zapoznałeś się z regulaminem? (TAK/NIE): Tak
9. Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): Tak
10. Coś od siebie (można wpisać "brak"): Wiem, że mam za mało lat aby objąć to stanowisko, jednak myślę, że akceptując byście nie pożałowali.
2. Imię: Agata
3. Wiek: 10
4. Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Agata i w tym roku skończę 11 lat. Jestem ogarnięta i mam dobry humor. Moją pasją jest śpiew taniec i opiekowanie się zwierzętami.
5. Dlaczego Ty? (kilka argumentów): 1. Jestem ogarnięta. 2. Zawsze chciałam pracować jako lekarz, ale nigdy mi się to nie udało. Mam nadzieję, że ta praca chociaż przybliży moje kontakty z lekarzami. 3. Mam dobry humor i świetną ortografię.
6. Twoje wady i zalety:
Zalety:
-Jestem ogarnięta
-Jestem sympatyczna
-Szybko uczę się nowych rzeczy
Wady:
-Bardzo szybko można mnie wkurzyć
7. Czy zapoznałeś się z wymaganiami? (TAK/NIE): Tak
8. Czy zapoznałeś się z regulaminem? (TAK/NIE): Tak
9. Czy posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): Tak
10. Coś od siebie (można wpisać "brak"): Wiem, że mam za mało lat aby objąć to stanowisko, jednak myślę, że akceptując byście nie pożałowali.
![[Obrazek: tenor.gif?itemid=12414601]](https://media1.tenor.com/images/77853b2777e59f0b09de447ba94638cd/tenor.gif?itemid=12414601)