![]() |
[Podziemny Raj] Wzór na podanie - Wersja do druku +- EasyLife (https://easylife2.pl) +-- Dział: Działalność Gospodarcza [OGÓLNE] (https://easylife2.pl/forumdisplay.php?fid=238) +--- Dział: Działalność Gospodarcza (https://easylife2.pl/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: [Podziemny Raj] Wzór na podanie (/showthread.php?tid=56842) Strony:
1
2
|
[Podziemny Raj] Wzór na podanie - Tygrysica_pl - 20-12-2020 Wzór na wszystkie podania: Nick: Wiek: Na jaką range chcesz iść: ile czasu dziennie grasz na Serwie: Ile czasu możesz poświęcić na firme: Dlaczego akurat Ty: Czy znasz regulamin Serwera: Dostępne Rekrutacje: Reklamodawca Dostawca Żywności, innych Podania proszę pisać w komentarzach RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - AdorixYoutube - 20-12-2020 Nick: AdorixYoutube Wiek: 13 Na jaką range chcesz iść: Chciałbym iść na Opiekuna Dostawców ale nie wiem czy się da. ile czasu dziennie grasz na Serwie: Gdzieś na pewno 2h Ile czasu możesz poświęcić na firme: Chyba tyle ile potrzeba Dlaczego akurat Ty: Bo jestem np: W firmie Advantic jako Admin oraz Właścicielem firmy Jagódka czyli doświadczenie mam. Czy znasz regulamin Serwera: Mniej więcej Ps: Powodzenia na egzaminie c: RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - Tygrysica_pl - 20-12-2020 (20-12-2020, 17:35)AdorixYoutube napisał(a): Nick: AdorixYoutube podanie zaakceptowane! zgłoś się do mnie po więcej szczegółów i informacji! RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - Pioyt123 - 20-12-2020 Nick ![]() Wiek:16 Na jaką range chcesz iść: Dostawca drewna ile czasu dziennie grasz na Serwie: około 3 godzin Ile czasu możesz poświęcić na firme: najczęściej 2 godziny zależy Dlaczego akurat Ty: ponieważ jestem odpowiedzialny i dokładny oraz nie łatwo się zniechęcam Czy znasz regulamin Serwera: tak RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - Tygrysica_pl - 20-12-2020 (20-12-2020, 17:44)Pioyt123 napisał(a): Nick podanie zaakceptowane! zgłoś się do mnie po więcej szczegółów i informacji! RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - iMichal - 20-12-2020 Nick: iMichal Wiek: 12 Na jaką range chcesz iść: Dostawca drewna , kamienia ile czasu dziennie grasz na Serwie: myśle że z 2 godzinki (no ale aktywność spadła niestety) Ile czasu możesz poświęcić na firme: Wystarczająco dużo Dlaczego akurat Ty: Myśle że nadaje się na takie stanowisko Czy znasz regulamin Serwera: Mniej więcej chyba tak Ps. Powodzenia jak @AdorixYotube napisał też życze Ci powodzenia w egzaminie c: RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - Tygrysica_pl - 20-12-2020 (20-12-2020, 19:31)iMichal napisał(a): Nick: iMichal podanie zaakceptowane! zgłoś się do mnie po więcej szczegółów i informacji! RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - TGamingPL - 21-12-2020 (20-12-2020, 17:22)Tygrysica_pl napisał(a): Nick: TGamingPL RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - Tygrysica_pl - 21-12-2020 (21-12-2020, 20:01)TGamingPL napisał(a):podanie zaakceptowane! zgłoś się do mnie po więcej szczegółów i informacji!(20-12-2020, 17:22)Tygrysica_pl napisał(a): Nick: TGamingPL RE: [Podziemny Raj] Wzór na podanie - bartrex - 22-12-2020 nick:bartrex__ Imie:bartek Ranga:dostawca itemów czas:2-4 h najwiecej od pn do piatku dlaczego ja: szukam pracy a firma wydaje sie byc ogarnieta tak |